6/8/19

Merilanding. Primera parada. Dia 5

Aixecar-se sabent que hi ha excursió programada és més fàcil i fa més il·lusió. El Cap de Creus ens esperava. De fet hem anat a la Cala Pelosa, a 11km de Rosesi situada dins del Cap de Creus. Per arribar ens hem perdut una mica, cosa que ens ha permès veure com la llibertat de construcció dels anys 70 ha deixat una petjada inesborrable, malauradament. Cala Pelosa és una cala petita, de sorra negre i amb un xiringuito de nom on, diuen, es poden menjar bons arrossos. Avui nosaltres anàvem preparats amb entrepans perquè sinó segur que haguéssim seguit el rastre de la flaire a fumet que ens ha acompanyat durant tot el dia. 


La calor avui ha apretat de valent així que l’aigua ha estat el nostre refugi la major part del temps. 
Després de la migdiadeta, hem decidit començar a marxar amb els arguments d’un núvol amenaçador que ens ha fet fora del plaer del paradís. 
Després que en Xavi i els nens descobrissin el fons marí plens de poseidònies i peixos que no havien vist mai. La Martina ha sortit de l’aigua només un parell de vegades,  l’Arnau només per menjar-se l’entrepà.
Després de les 17h hem marxat. Avui al vespre tenia un sopar amb una de les persones més importants de la meva vida, la Tati. Amb l’Albert formen el tàndem perfecte!I