12/11/11

Baralla de 47

Són 12 per pal. Les combinacions són innombrables, inacabables, infinites. Tractar-les, juntar-les i barallar-les té el seu encant, t'atrapen com el foc. I comences i no saps quan acabaràs o si acabaràs, però segueixes tirant cartes, fent estratègies, pensant la millor manera d'acomplir els objectius seguint unes regles pactades previament.
Però què passa quan perds una carta? Hi ha jocs que permeten seguir jugant, gaudint disfrutant. N'hi ha que no ho permeten. Mai hi hauria un just guanyador. Aquesta baralla que amaga totes les hores de joc, diversió i companyia no és fàcil de llençar. Potser no et permetrà jugar a tots els jocs, però sempre la guardaràs. No fos cas que algun dia la trobessis. En qualsevol cas aquella que falta la pots substituir, però mai tindrà les hores que guarda l'autèntica, la original, la de sempre!

Com la vida mateixa!

BlackBerry de movistar, allí donde estés está tu oficin@

8/11/11

Complexe de Fada!

Sovint tinc la sensació que sóc una mena de fada! Sí i la sensació és meravellosa. Em dedico a donar forma a les idees i als projectes d'empresaris petits i emprenedors. Els faig desde la imatge corporativa, fins a un estudi de mercat. Els ajudo a elaborar estratègies, sinèrgies i aguanto el màstil de la il.lusió quan la seva defalleix. Normalment, és una feina agradable. Espontàniament et donen copets a l'espatlla i et feliciten i, sobretot, t'agraeixen que siguis capaç de posar-te a les seves sabates. No és fàcil caminar amb unes sabates amb un número menys del què tu calces, però ho fas. Et mous gràcies a l'empenta del seu entusiasme i us asseguro que aquest sentiment és el motor de tot projecte empresarial. Ara només toca que la gent desitgi, que es deixi anar, que sigui valenta! Sempre podrà venir a mi a plorar-li el seu objectiu. La meva vareta sempre és a punt de brillar per algú!

BlackBerry de movistar, allí donde estés está tu oficin@