3/8/19

Merilanding. Primera parada. Dia 1



Ha estat arribar i la calor ens ha fomut una clatellada que ens ha deixat distrets. La Tati, la Mònica i la Sílvia han coincidit en que avui és el dia més calorós d’aquesta última setmana, que fins i tot a la nit ha fet fresqueta. 
Potser per això hem decidit que la primera activitat de les vacances que avui començo sigui anar a la platja. 

A una banda Sant Martí, que tanta estima li tinc i tants bons records em porta, a l’altra L’Escala i punta Montgó ple de casetes blanques. Darrera meu, les ruïnes testimoni del passat que ens precedeix i davant el mar. Sabeu què mirar el mar em torna a la vida. Doncs em sento plena. L’olor de salat, barrejada amb la de crema tot ho impregna. I si tanco els ulls, en torno a tenir 10. Records.
Hem arribat a Viladamat el dia de la seva Festa Major. Així que festa doble, però abans d’anar a la festa no em vull perdre el concert dels panxuts. Hi canta un bon amic de la infància, en Cesc, així que no m’ho vull perdre.!
Queen, ABBA, U2... la nit ha estat un no parar, els ”Panxuts” han aconseguit que tothom acabés ballant al Malaherba, abans Cafè Catalunya. Anar a l’Armentera és com anar a la meva infància, on els meus records es fonen entre amics que quasi no veus però que guardes en un lloc molt preuat dins el cor. 
Un bon principi de desconnexió.