5/8/19

Merilanding. Primera parada. Dia 4

Si hi ha alguna cosa que em flipa en aquest món és asseure’m a la platja i badar. Sense pressa miro com aquella esquena està agafant una tonalitat rosa i auguro que li costarà dormir, com aquells nens perden el banyador intentant pujar a la barca, penso en els modelets d’aquest any on la tanga o l’estret de cul fa furor... i aprenc. Aprenc que les hamaques amb rodes es fan servir per carregar tota la resta o com fugir del sol sense umbrel·la. De fet, ja dilluns ho vaig veure però em pensava que era un invent del TBO. Així que fins que no n’he vist 3, no he pensat que un objecte cool havia arribat a la platja i ves sino per quedar-s’hi. Es tracta d’un pal amb prou flexibilitat per fer un semicercle,els extrems del qual es collen a terra. El semicercle serveix de bastida per pinçar-hi una tela, amb agulles d’estendre, prou prima com perquè el vent la faci voleiar i sota de la qual es fa una ombra.

Si us dic la veritat, m’he passat bastanta estona mirant d’entendre quina millora representa aquest artilugi respecte a l’umbrel·la. Potser perque fa una ombra més ample o potser és ideal en zones de vent. No ho sé. 
Avui els nens han anat a la banana. Els hem convidat per celebrar l’aniversari de la Martina avançat, ja que el dia 11 serem de camí a lasegona parada. S’ho han passat molt bé però han tornat esgotats. Fins i tot la Martina ha quedat extenuada i ha necessitat una migdiada de 2 hores. 
Demà anirem cap al Cap de Creus, en una cala perduda. Us podeu creure que amb els anys que fa que el Xavi ve per aquí encara no li he portat mai?  Així que hem decidit anar a comprar per poder demà sortir ben aviat, amb motxilles, entrepans i tot el què us pogueu imaginar per admirar el sota mar. Un parc natural declarat Reserva Natural Integral, Reserva Natural Parcial, Paratge Natural d'Interès Nacional, Xarxa Natura 2000: Zones Especials de Conservació (ZEC), Xarxa Natura 2000: Zones Especials de Protecció per a les Aus (ZEPA)