4/8/19

Merilanding. Primera parada. Dia 3

No prou abatuts per la mala jornada d’ahir amb els surf d’estel, avui hem tornat a la platja amb la sort que el vent s’ha moderat i ens ha donat treva als banyistes per gaudir de les aigües cristalines. I això que hem arribat quasi a les 13h! I és que a l’estiu també hi ha deures i obligacions. Ens fa pal, però per experiència us dic que no s’ha de deixar a un nen durant tot l’estiu sense cuidar l’intelecte perquè el nivell d’empanamenta amb el que torna costa de remuntar!
En fi que sí, que avui hem tingut doble sessió de mar, matí i tarda, i he constatat que tenir dues criatures va ser una bona decisió. Han jugat junts, s’han banyat junts i ens han deixat gaudir del mar i de la tranquilitat que tanta falta ens feia.
Després de dinar he ensenyat un dels millors plaers que hi ha al món als meus fills. Una migdiada a la sorra deixant assecar la pell amb la brisa de mar. Buaaaah! 

Ara al vespre anirem a L’Escala a fer un frankfurt amb els cosins i a passejar per la vila marinera que tant m’agrada i que sempre més em farà recordar la mare. L’enyoro encara que aviat fa 3 anys que va començar l’inici de l’adéu.