4/8/13

De vacances. Dia 2

El dia d'avui es pot resumir amb una sola paraula: platja. Després de la súper festa d'ahir que ens ha deixat pudor d'orins humans la terrassa, aixecar-se ben d'hora, ben d' hora, ben d'hora es feia difícil. Així que hem esmorzat a les 12. Hem sortit de casa a les 13:30 i hem passat el dia a la platja fins les 8 del vespre. A L' Escala hi ha moltes platges, però la nostra preferida és diu Port d'en Perris, però se la podria rebatejar amb el nom de Platja de l'equilibrista. Si no portes el calçat adequat sembla que hagis de caure a terra a cada pas. Veure sortir els guiris de l'aigua és tot un espectacle i divertit de veritat.



A la platja som dels que anem amb mitja casa pel "si d'un cas". Així que una vegada instal·lats ens ha fet molta mandra marxar a l'hora de dinar (durant les vacances heu d'avançar dues hores i tindreu clara quina és l'hora habitual). Ens hem menjat uns entrepans i llestos. No sé si el que em passa a mi, també us passa a vosaltres, però a l'estiu no tinc tanta gana. La sensació de gana no és la de l'hivern que series capaç de matar en cas d'estòmac buit. Així que fet el mos hem seguit caçant crancs i fent pilonetes amb pedres. Hem acabat la ISDIN de torn. Que per cert, aquest any l'hem encertat. Han fet un esprai invisble i fàcil d'untar que és una meravella. De veritat us ho dic. Així que és tan fàcil i còmode de posar que ja l'hem acabat.
Jo em pregunto perquè als nens els fa tanta mandra posar-se crema. Mira que els ho dic amb temps perquè es vagin mental·litzant però nois, no hi ha res a fer. He hagut de perseguir a la petita i al gran per la platja dels equilibristes més d'una vegada, avui. Ben mirat, a còpia de perseguir-los potser al final em posaré en forma.
L'anècdota del dia ha estat que una colla d'amics d'uns 50 anys han decidit celebrar el primer dia de vacances amb cava. Han portat una ampolla i unes copes de veritat, de vidre ( hi ha una edat que no pots fer el cutre), una taula que han parat dins l'aigua i han brindat per les vacances.  Bona pensada!
En fi, avorriment a la platja i el meu grau de morenor ha pujat un nivell en el dia d'avui. Demà més.