28/3/12

BUFA I PENSA UN DESIG

Ja el tinc... pero no us diré quin és, no fos cas que el malmetéssim. 
En fi, ahir, 27 de març va ser el dia que en vaig fer 36. Ahir. Justament ahir. Ni més ni menys. Però ahir va passar una cosa que abans no passava. 
Diuen que les xarxes socials aïllen els individus de la societat, tot i dir-se socials. Doncs ahir, mig centenar de persones van tenir-ho fàcil per desitjar-me un feliç aniversari. Molts m'enviaven petons i d'altres, juntament amb el missatge, m'enviaven una fotografia amb un motiu festiu (pastís amb espelmes). 
50 persones que no esperes que estiguin pensant en tu! De fet, segurament no ho estan, però els surt que fas anys i pensen, mira, la felicitaré. No costa pas tant. Així que ahir, les xarxes socials em van acompanyar més que de costum. Potser és perquè darrera dels murs, de les fotografies, dels caràcters o dels esdeveniments, hi ha gent que té uns segons per escriure Feliç Aniversari. I no saben quan de bé que fan. 


A TOTS, gràcies!


Faig una especial menció a un bon amic, l'Oli, que també va néixer un 27 de març, a qui la mala sort fa que no el pugui felicitar. Esperant major cobertura de les xarxes socials,  allà on siguis et faig un toc i t'envio un feliç aniversari.
M.