14/8/16

Merilanding al Collsacabra dia 8 i 9... feina i salut!º

Amor, dinero y salud... deia la cançó que era el més important a la vida. Doncs aquests dos últim dies han servit per adonar-me que en realitat l’amor no és res sense salut i la salut sense diners és més precària.

El dia d’ahir va començar a Tavertet. Allà hi havia qui ens esperava, l’equip de La Segona Hora. Una trobada estiuenca que permet viure’ns sense pressions, amb el cor obert i amb amistat. Això és quelcom difícil de trobar entre amics, però encara ho és més amb els caps. Per això envejo el que Jair, Quim i Xavi han aconseguit aquests 17 anys  junts. No cansar-se els uns dels altres, per exemple.
Un banyet a la piscineta, agafar gana i barbacoa. I jo vaig afegir-hi migdiada passada de voltes. Una migdiada que quan aconsegueixes fer-la et fa sentir fatal. Bé, tu estàs de conya, però el teu “pepito grillo” particular et diu que allò no ha estat el correcte. 
Així que el dia es va acabar més ràpid del normal.

Avui, en canvi, el diumenge permet tornar a centrar-se amb la rutina. Hem anat a missa i  ens n’hem anat a Figueres. No a visitar el museu Dalí, sinó a la meva mare a qui la salut no l’acompanya en els últims temps. Tampoc s’ha cuidat, val a dir, però ara que la veus feta un pollet, no et queda ànim per retreure res. Ningú és perfecte. Quan l’he vist a l’Hospital amb la mascareta d’oxigen m’ha fet llastimeta, la veritat. I tot i que en aquell moment només em venia al cap dir-li quan absurd era la situació que es trobava, només m’han sortit paraules de comprensió i estima. Crec que en el fons és l’únic i el millor que puc fer.
Alhora de dinar hem anat a un “antro” prop de l’hospital que ha resultat ser espectacular, tret de la síndria en mal estat, tot estava BONISSIM.
Al cap d’una estona ens hem retrobat amb el Carles i els nens. Mha fet il·lusió veure’ls i he sentit nostàlgia d’estius passats que passàvem bastant plegats. Ens hem posat al dia i això crec que ha animat a la mare. Al final del dia havia arribat a 94 de saturació d’oxigen en sang.
Tornant sabíem que teníem una cita pendent amb la Nuni i el Miquel que havien organitzat un concurs de pintxos. Però finalment ho hem posposat. Estàvem cansats, arribàvem tard i no teníem res per sopar, per això la Nuni ha decidit fer-nos uns MACARRONS boníssims ( he de dir que eren obra del Miquel i en Lluís), una amanida i hem acabat el dia amb un gin tònic que m’ha sentat d’escàndol.

Demà més, que no sé si sol. Ens espera una excursió a OLOT amb Demòcrates de Catalunya que ens portaran a visitar la terra dels volcans.